Seger mot Öjersjö!

Det blev vinst mot Öjersjö med 2-0. En ganska ojämn match där vi hade mycket bollinnehav men samtidigt inte skapade så mycket. Öjersjö missade dessutom en straff så resultatmässigt hade detta kunnat bli mycket jämnare. En hyfsad insats från oss dock och en odiskutabel seger. Dennis har skrivit lite kort om matchen och också lagt upp målen på thisispartilleiffk Lite kort om matchen finns också på vår hemsida: Partille IF

I övrigt var det en speciell match av ett par anledningar:

1. Öjersjö fick problem på målvaktssidan dagen innan match då deras målvakt skar sig i handen, detta innebar att vi denna dagen fick låna ut vår juniormålvakt Emil Lundgren till motståndarna. Emil skall ha en stor eloge för att han ställde upp och en lika stor eloge för sin insats. Emil gjorde flera vassa räddningar under matchen och gjorde en bra insats i sin seniordebut, lite speciellt dock att göra den debuten i ett annat lag än Partille IF.

2. Melker Rosén som förra året tillhörde Partille IF spelade denna dagen i Öjersjö IF. Melker tappade motivationen för fotbollen för ungefär ett år sedan och vill nu börja lira igen. Tråkigt för oss att han väljer att göra det i Öjersjö IF men naturligtvis väldigt bra för dem. Naturligtvis speciellt för en del spelare att möta en tidigare uppskattad lagkamrat.

Ikväll skall seniorerna träffas och ha lite kul vid sidan av fotbollen och vi hoppas på en riktigt trevlig kväll!

// Kim

Comments are closed.