Några matcher senare…

Tyvärr har det varit ett litet uppehåll med bloggandet den senaste veckan av olika anledningar. Jag ber om ursäkt för detta. Tur då att vi i år har en ny blogg som följer seniorlagets matcher på ett förtjänstfullt sätt. Vad har då hänt sedan det senaste inlägget?
Jo, följande:

Seniorerna blev utslagna i kvartsfinalen av Östra Cupen. Det blev en straff-förlust efter 1-1 vid full tid, jobbigt naturligtvis att förlora på straffar men samtidigt var det kanske viktigare att vi gjorde en ganska bra insats. Lite kommentarer och matchbilder finns som vanligt på thisispartilleiffk

Det finns också ett litet referat på Partille IF:s hemsida och dessutom ytterligare lite information om kvartsfinalerna i Östra Cupen på Rastaochdalla-bloggen

I lördags var det så dags för ny träningsmatch. Intressant match mot FC Komarken som spelar en division högre upp och var ganska mycket bättre än oss i förra årets träningsmatch. Det blev en hel del ändringar i laguppställningen från matchen mot Gunnilse, bland annat en helt ny backlinje. Vi lyckades trots en hel del försvarsspel för oss och bollinnehav för motståndarna få med oss en vinst med 1-0. Starkt gjort av samtliga spelare på planen! Det mest minnesvärda från matchen var väl annars att Malte Nilsson, född 2003, var den som avgjorde tillställningen med ett snyggt mål!
Naturligtvis finns det lite kortare info om även den här matchen på Dennis blogg samt på hemsidan

På söndagen spelade även juniorerna träningsmatch. denna gången borta mot Älvängens IK. Tyvärr blev det ett rejält bottennapp och förlust med 3-6. Tråkigt då tidigare matcher varit ganska stabila och väl genomförda. Denna gången var det inte mycket som stämde och trots en tidig ledning med 2-0 så blev det en klar förlust. Positivt från matchen var framförallt insatsen från William Björkqvist, inte bara beroende på att han gjorde två av Partilles mål utan lika mycket på grund av sin attityd och vilja att kämpa för laget!

I övrigt var det mycket negativt och en hel del att jobba med framöver för att komma väl förberedda för seriespelet.
….
Till helgen spelar seniorerna hemma mot Öjersjö IF på lördagen och juniorerna spelar också hemmamatch mot Mossen BK på söndagen. Jag skall försöka att hinna med lite information inför dessa matcherna i helgen. Dock har jag lärt mig att inte lova något 🙂

// Kim

Comments are closed.