Vidare från gruppspelet i Östra Cupen

Vi gick vidare från gruppspelet i Östra Cupen, efter en seger även på söndagen. Denna gång blev det 3-0 mot Bergum i en match som var ganska ojämn hela vägen igenom. Tyvärr har jag inte orkat skriva referat från matchen men lite info finns på vår hemsida

Dessutom har Dennis skrivit lite om matchen och till och med lagt upp matchbilder

Jag hittade också lite bilder från lördagens match på Flodas hemsida


Mest notabelt från helgen var:

– Pontus Jonasson gjorde äntligen mål och det var välförtjänt! Tyvärr också skadad och borta ett tag med stukad fot.
– Kalle Lawenius och Johan Dermark bildade mittbackspar och det såg stabilt ut även om motståndet inte hotade alltför mycket så blev resultatet av helgens två matcher endast ett insläppt och det var på hörna.
– Christian Gustavsson har verkligen kommit in bra och framförallt hans försvarsspel har imponerat mycket
– Kul att många kom igång i helgen, nu känns det som att större delen av truppen har kommit igång och fått någon match i benen!

Motståndare i kvartsfinalen i Östra Cupen blev lite överraskande Gunnilse IS. Lite tråkigt för oss då det hade varit kul att få möta Sävedalen men samtidigt kommer även Gunnilse IS bli en stor utmaning. De tog sig ändå förbi Sävedalen via 0-0 i den inbördes matchen.

Det kommer bli en rolig match att spela dock! Senast vi mötte Gunnilse i Östra Cupen så handlade det om semifinal som vi förlorade så vi har revansch att utkräva. Den gången förlorade vi på matchens sista spark…

Notabelt är att det var fyra spelare med på den matchen som också är med i årets trupp: Dennis, “Bjärre”, Kalle och “Crille” var alla med och lirade mot Gunnilse för 9 år sedan, dessutom saknades “Tobbe”. “Maggan” och Dermark i just den här matchen men de fanns med i truppen. Då spelade lagen i divison 2 (Gunnilse) och division 4(Partille IF), det har dock hänt en del efter den matchen då båda lagen har bytt lite divisioner. Partille IF tog sig senare den säsongen upp till division 3 men har senare halkat ner ett par divisioner och också Gunnilse har ju tappat nåt steg.

// Kim

Comments are closed.