Två segrar!!!

Idag blev det två segrar, seniorerna vann sin match i östra cupen först och sedan segrade juniorerna i sin träningsmatch borta mot Torslanda. En trevlig lördag helt enkelt!
——-
Vi får väl börja med seniorernas 3-1 vinst mot Floda. Mycket av informationen och dessutom trevliga bilder på målen finns på Dennis blogg
Dessutom kan man läsa en liten matchrapport här
——-
Det mest betydelsefulla från matchen är väl att vi imorgon får chansen att spela en direkt avgörande match för att gå vidare i Östra Cupen. Det satt lite hårt åt men vi kämpade och lyckades till slut vinna.
———-
Den enda förändringen till matchen imorgon är att Elvir Ramadani inte kommer att spela eftersom vi vill vara lite försiktiga med hans ”gamla” kropp. Istället för Elvir kommer Christoffer ”järven” Järnesjö att spela. Det blir hans första match för året.
————
Juniorerna gjorde en ganska bra insats borta mot Torslanda IK men även här var det mest positiva att man vann matchen då det fortfarande finns en del att jobba med. Jag har författat en kortare rapport från matchen på vår hemsida
———-
Jag tror att jag nöjer mig så för idag. Imorgon blir det match mot Bergum i en direkt avgörande match för att ta sig vidare. Jag hoppas naturligtvis på en bra insats och en vinst. Det skall också bli spännande att se Bergum som troligen också gör någon form av omstart efter att man åkte ur ifjol.

// Kim

Comments are closed.