Seger i Derbyt!

Partille IF gick segrande ur årets första derby mot Björndammen, matchen slutade 2-1 till PIF och jag har lagt upp en liten matchrapport här

För er som inte orkar läsa hela referatet kan jag väl kortfattat säga att det var ganska mycket publik, en väldigt jämn match, en inte speciellt välspelad match och för er som läste mitt blogginlägg inför matchen så var det helt självklart Alexander Dellstrand som avgjorde med 2-1-målet i den 77:e minuten.

Vi har nu åtta raka matcher utan förlust vilket är väldigt roligt samtidigt avslöjade denna matchen att vi har mycket att jobba med för att bli bättre.
Jag är oerhört nöjd med segern då det alltid är det viktigaste i en derbymatch men jag hade verkligen önskat mig en bättre prestation.
Samtidigt skall jag vara lite överseende då detta var den tredje seriematchen på bara en vecka och säkerligen har det varit en del trötta ben och huvuden under matchen idag.

Det var dock kul med derby och jag tycker att det var en schysst och ärlig fotbollsmatch så Björndammen skall ha all heder för sin attityd och sitt uppträdande under matchen. Roligt med en match där domaren inte hamnar i fokus!

Nu gäller det att ladda batterierna inför kommande match på lördag hemma mot Angered innan vi, välbehövligt, får lite längre vila till nästa match. Skall bli spännande att möta ytterligare ett av topplagen som av många anses vara seriens bästa lag!

// Kim

Comments are closed.