Seriepremiären närmar sig!

Det har varit lite stiltje på bloggen nu ett tag, ber om ursäkt för det!

Nu är det i alla fall dags för serien att dra igång, lite konstigt känns det att det börjar redan nu. Det blir lite annorlunda när vintern biter sig fast som den har gjort i år så är det svårt att tänka sig att det är dags för seriepremiär.
Vi har, precis som många andra lag, också haft en väldigt knackig försäsong. Det har varit mycket skador, mycket sjukdomar och en hel del inställda träningar och matcher.
Förberedelserna kunde naturligtvis varit bättre men nu gäller det att gilla läget och lägga strulet bakom oss.

Seriepremiären spelas på torsdag borta mot Ytterby. Jag har verkligen ingen aning om vad vi kan vänta oss för motstånd men det skall bli oerhört intressant att se hur vi ligger till. Resultaten i träningsmatcherna har varit helt ok men det är skillnad på seriespel och träningsmatcher.

Jag skall försöka att skriva en lite “inför” rapport här på bloggen innan matchen men helt klart kommer vi sakna en del spelare på grund av skador och vi kommer också ha en del osäkra kort som inte kunnat träna fullt ut på slutet. Det skall bli intressant om vi ´trots allt kan samla tillräckligt med kraft för att stå upp ordentligt i premiären.

Ytterby har ju haft några kämpiga år de också men de känns på förhand som ett tufft motstånd och det är ju en anrik klubb som gjort sig känd för att spela ganska högt upp i seriesystemet. Tror att de också gjort en satsning på lite yngre egna förmågor.

Idag tränar vi sista passet inför seriepremiären och jag hoppas naturligtvis på en bra plan och bra uppslutning!

// Kim

Comments are closed.