Presentation: ny assisterande tränare

Nu är det också klart med ny assisterande tränare. Valet föll på Anders Johansson som förra året ingick i ledarstaben i Olskroken. Vi är naturligtvis jättenöjda att ha gjort klart med både huvudtränare och assisterande tränare och tror att det kommer bli ett oerhört bra ledarskap med Johnny och Anders.

Här följer en kort intervju med Anders:

Du är ny assisterande tränare i Partille IF. Kan du lite kortfattat berätta vad du har för bakgrund inom fotbollen?

Som spelare har jag varit runt i en hel del klubbar. GAIS tog mig till Göteborg som 15-åring men det blev aldrig någon seriematch på seniornivå. I stället blev det spel i bl a Trollhättan, Lunden och en avstickare till Norge. Efter två års uppehåll så spelade och tränade jag Olskrokens IF förra året. Jag har tidigare arbetat på fotbollsgymnasium och tränat ungdomar i olika sammanhang.

Varför valde du att fortsätta din tränarbana i Partille IF?

Jag ville inte släppa fotbollen och har hört bra om klubben, bor i närheten och fick ett bra intryck av föreningen. Det känns som ett lagom steg att ta för mig just nu. Min känsla är att klubben vill framåt.

Du är väldigt ny på jobbet, det har bara gått ett par träningar och nån match. Vad är din uppfattning om laget och föreningen hittills?

Mitt första intryck var bra, verkar vara skön stämning i laget och goa gubbar runt om. Har inte sett alla i träning ännu men jag tror vi kan få till en bra trupp i år. Verkar som många spelare är sugna på att prestera. Av det lilla jag sett så är intrycket att det är en stabil förening.

Julen närmar sig med stormsteg, vad önskar du dig av tomten i år?

Klyschigt, men fred på jorden naturligtvis.

Jag tackar Anders för intervjun och önskar honom hjärtligt välkommen till föreningen!

Comments are closed.