Presentation: årets fjärde nyförvärv

Årets fjärde nyförvärv är en spelare som sedan tidigare helt saknar anknytning till Partille IF. Det är Jonas Olausson från Kärra/KIF. Den enda anknytning till Partille IF som Jonas har sedan tidigare är i så fall som motståndare, han spelade bland annat mot oss i kvalet till division 3. Jonas Olausson är en utpräglad anfallsspelare som under karriären gjort en hel del mål för sina klubbar. En stor del av anledningen till Jonas Olausson representerar Partille IF 2015 är väl att han tidigare haft Johnny Gillberg som tränare och att de nu får chansen att återförenas.

Vi tror att Jonas kommer att bidra med målskytte och förstärka en lagdel där vi definitivt var lite svagare under fjolåret.

Här kommer en kort intervju med Jonas:

Precis klar för Partille IF. Varför blev Partille IF ny klubbadress?

Jag kände jag behövde ett ombyte från Kärra. Jag valde att provträna med Partille IF efter samtal med Johnny Gillberg och fick en bra magkänsla för laget.

Vad har du gjort tidigare i din fotbollskarriär?

Jag har spelat i 3 år med Lärje-Angered. Sen har jag varit i Kärra/KIF och varit med om deras jojo-gång i seriesystemet från div 5 till div 3.

Vilka förväntningar och målsättningar har du inför säsongen?

Förväntningarna är att laget hamnar topp 3. Mina egna målsättningar är att kunna bidra till att vi vinner. Helst göra många mål:) hehe

I dessa jultider undrar jag vad du önskar dig mest just nu?

Just nu önskar jag mig inget… men om man måste svara så önskar jag att jag kan bli snabbare på planen nästa år haha =)

Jag tackar Jonas Olausson för intervjun och önskar honom välkommen till Partille IF!

Comments are closed.