Det är kallt utomhus

Tappade lite av inspirationen till att blogga om träningarna när snön och kylan slog till. Känns lite fjantigt att rapportera från ett löppass.

Det som hänt sedan senast jag bloggade är att vi tvingades ställa in söndagsträningen på grund av ett rejält snöfall. På måndagen blev det istället ett löppass á la Pinto och på onsdagen körde vi ett lättare löppass. Igår var det så återigen dags för fotbollsträning då furulund var någorlunda skottad och därmed i ett skick som kan beskrivas som spelbar.

Söndagsträningen var besökt av endast 17 spelare vilket är för dåligt men många hade anmält frånvaro i god tid och det är sjukdomsperioder så även om jag inte kan vara nöjd så finns det lite förklaringar. Träningen bestod av lite passningsövning, lite jobbig benfys, spel på stora mål, löpning och avslutningsvis spel på stora mål. Träningen var helt ok även om det kändes lite tråkigt att inte alla gav järnet på löpningen. Stort cred som vanligt till Bjärre som alltid visar vägen!

Idag körde vi träning igen och det var med ett liknande upplägg. Vi körde passningsövning, spel på stora mål, lite löpning och spel igen. Något bättre uppslutning med 19 spelare men fortfarande inte tillräckligt bra, dessutom saknades ett pas spelare utan att jag hört något…

Det är väl ganska troligt att vi kan träna på Furulund igen på onsdag men jag oroar mig för “vargavintern” som sägs vara på väg till helgen…

// Kim

Comments are closed.