Första träningen avklarad

Så var första träningen avklarad. 24 spelare på plats inklusive några provspelare, det får väl anses vara hyfsat. Träningen var väl som en första träning brukar vara. Det var bra inställning och man såg att det var många som var laddade, kvaliteten var inte riktigt på samma nivå som inställningen. Framförallt kan man säga att det avslutande spelet var direkt dåligt långa stunder och framförallt oorganiserat.

Fokus låg på försvarsspel och de första veckorna nu kommer vi att jobba framförallt med det. Vi hade en liten genomgång i klubbstugan och sedan jobbade vi framförallt med pressavstånd. Det såg ganska bra ut på övningen.

Pinto körde lite ben i mitten på träningen och det såg ut att ta ganska styggt på många av killarna. Det är jobbigt med försäsong…

Riktigt kul att vara igång!!

// Kim

Comments are closed.