Kick off

Igår hade Partille IF:s seniortrupp den emotsedda uppstarten. Uppslutningen var väl helt okej även om några ansikten saknades och det är alltid tråkigt att inte ha alla på plats.

Det var riktigt kul att vara samlade igen i alla fall! Éfter en lite knackig höst så kändes det otroligt skönt att återse alla ansikten igen. Stämningen var som vanligt på topp och det kändes i luften att det var många som var sugna på att sätta igång och träna.

Mötet handlade lite kortfattat om vissa nya förhållningsregler både vid sidan av planen och på planen. Vi pratade om träningsläger och träningsupplägg samt lite annat smått och gott. Efter det lämnades bollen över till Jonatan som hade förberett lite tävlingar av olika slag.

Tävlingarna slutade förresten med att gammalåterigen var äldst och Pontus Bauman avgick med segern trots att “Crille” som vanligt försökte fuska till sig så många poäng som möjligt…

Vi gick också igenom lite läget i truppen och vad som hänt efter säsongen. Spelarförlusterna har jag skrivit om i tidigare inlägg. I nuläget är två nyförvärv helt klara för Partille IF:

Jesper Ernelind – 19-årig mittfältare från Jonsered. En teknisk spelare med bra blick och bra fötter. Skall bli intressant att följa utvecklingen!

Robin Drakenhammar – Nyinflyttad målvakt från Kinna. Robin är också 19år. Det innebär att vi breddar målvaktssidan och det är extra roligt med en ung målvakt som naturligtvis kan utvecklas ytterliggare!

Dessutom flyttar vi upp två nya juniorer i seniortruppen:

Jonathan Andersson – född 1993 – teknisk mittfältare med bra tillslag på bollen.

Daniar Hama – 1994 – Offensiv spelare med stor potential.

Det är en del andra spelare som också är högaktuella men jag kommer inte presentera dem på bloggen förrän alla papper är helt i sin ordning.

Imorgon börjar säsongen på riktigt!!

// Kim

Comments are closed.