regn, lite regn och mycket regn

Precis i tid till träningen på torsdagen så kom regnet. Lite tråkigt då jag visste på förhand att det skulle saknas mycket spelare så gjorde ju inte regnet saken bättre. På programmet stod tuff fys men eftersom halva truppen saknades plus att regnet föll så blev det istället en träning med mycket boll och tempo i form av framförallt pendeln på stora mål. Träningen blev inte som tänkt men jag var nöjd med träningen trots allt. tycker att spelarna visade bra attityd och att träningen var väl genomförd.

Vad man inte visste var att detta bara var början. Regnet slutade liksomm aldrig att falla…

Innan träningen på fredagen fick jag en del frågor i mobilen om vi skulle träna och jag skall erkänna att jag var lite osäker själv eftersom det verkligen regnat oavbrutet sedan kvällen innan. Jag gillar dock inte att ställa in träningar och därför bestämde jag mig för att köra som planerat. Det visade sig vara korrekt då Lexby var riktigt bra, en del tack vare uppehåll en timma innan träningen.

Lexby tål verkligen mycket vatten!

Fredagens träning blev också lite svår då det endast var en målvakt på plats och jag var ensam ledare. Det blev därför en hel del avslutsträning i olika former. Programmet blir därför lite ändrat framöver också. Hoppas verkligen på bättre väder till kommande träningar. Jag vet att uppslutningen kommer bli mycket bättre nu när flera spelare ansluter redan till söndagen!

// Kim

Comments are closed.