Två träningar avklarade!

Träning både måndag och tisdag efter helgen med träningsmatch och “kick off”. Lite tråkigt att konstatera att flera spelare just nu inte är tillgängliga. Det är väl i och för sig som vanligt men ändå lite trist. Framförallt ser det lite mörkt ut på backsidan inför höststarten.

Måndagsträningen gästades av 14 spelare. Saknades gjordes för många spelare för att lista här på bloggen. Men av de som deltog på matchen saknades: Tobbe(Jobb), Kalle(jobb), Ronelöv(jobb) och Bauman(lite annat…)
Träningen bestod av uppvärmning, kvadde, snabba fötter, fys och tempospel. Jonatan har bloggat en hel del om träningen men jag tycker att det såg som förväntat aningen knackigt.

Tisdagens träning var besökt av ungefär samma antal spelare men det saknades ett par tränare då Rickard saknade barnvakt och jag missade inledningen då jag tvingades jobba. Tillbaka var Tobbe och Kalle men saknades gjorde fortfarande en hel del spelare. Träningen bestod av uppvärmning, teknikträning, pendeln utan mål, jobbig löpning och sedan lite inlägg. Det såg väl inte speciellt bra ut om man skall vara ärlig. Konditionen ligger lite sämre till än förhoppningen och det slarvades en hel del på träningen.

Pontus Bauman dök upp i civila kläder på träningen. Jag hade hellre sett att han deltagit men han försäkrade att han skulle träna nästa träning

Joakim Mossberg och Christian Gustavsson är borta denna veckan och tränar tidigast på söndag men defenitivt på måndag.

Nästa träning är på torsdag och inte heller den kommer att bli välbesökt då flera spelare redan lämnat återbud, jag hoppas verkligen att alla spelare i truppen inser vikten av alla träningspass innan seriestart. Det är extremt viktigt att vi får så många träningar med kvalitet innan första seriematchen, resultaten i de inledande seriematcher beror nästan alltid uteslutande på fysik och kondition.

// Kim

Comments are closed.