Två dagar Gothia!

Jag har i två dagar varit med som ledare i P96/P97 i Gothia Cup, tyvärr har det inneburit två klara förluster mot bättre lag. Det har ändå varit roligt, som vanligt, att vara en del av en grupp under veckan. Förhoppningsvis går det bättre utan mig imorgon då jag måste jobba…

Dessutom har jag naturligtvis tittat till vårat andra partille-lag under de första dagarna. På måndagen åkte man på en storförlust mot ett mycket duktigt Djurgårdens IF men idag tog man en efterlängtad vinst mot Tunisiskt motstånd. Troligen blir det inget A-slutspel för något av lagen men det är ändå roligt att se inställningen och den rätta andan hos killarna. Tråkigt att klubben bara har två lag med i turneringen.

På fredag startar höstsäongen med seniorerna. Det är naturligtvis också något man väntat på ett tag nu och jag hoppas att killarna i laget är lika sugna som jag på att dra igång igen. Däremot hoppas jag att alla spelare i gruppen varit mer aktiva än mig under vilan…

Tittade också en del på P17 – Tipselit Trophy. Kvaliteten imponerade inte så mycket men alltid secärt att se vad storklubbarna kan prestera i junioråldern men som sagt, kvaliteten överraskade mer negativt än positivt.

// Kim

Comments are closed.