Fredagsspan…

Lite konstigt att lägga matchen just denna fredagen då de festas i stan med (häst) och vagn. Nu var det i alla fall match mellan Mölnlycke och Lärje/Angered. Slutresultatet blev 2-2 och det överraskar många och även mig då vi mött båda lagen och Lärje kändes klart bättre.

Mölnlycke tog ledningen alldeles i början efter ett litet misstag av målvakten som släppte en enkel retur som Mölnlycke kunde peta in. Det firades inte länge då Lärje kvitterade omgående efter att en spelare blev fri med målvakten och gjorde enkelt mål. Lärje dominerade matchen och Mölnlycke hade svårt med positionerna. Ledningsmålet dröjde inte länge, även om det var något turligt. Ledningen stod sig till paus även om det hade varit mer rättvist med ytterliggare ett par bollar upp för Lärje.

I den andra halvleken ser matchen annorlunda ut. Lärje får inte till det riktigt och Mölnlycke tar över med sitt längre, rakare spel. Mölnlycke skapar flertalet målchanser innan man kvitterar så kvitteringen kändes rättvis. Sista delen av matchen är sedan i Mölnlyckes favör, båda lagen går för seger och skapar chanser men det är Mölnlycke som är hetare och vassare framåt och Lärje skall till slut vara mest tacksamma för poängen. Domaren var lite väl ivrig med korten, tror att det blev tio varningar till slut, och därför var det grinigt och småfult på slutet.

// Kim

Comments are closed.