Torsdagsträning

Återigen lite halvbra uppslutning på träningen, vi var sjutton spelare. Det var en bra träning fram till spelet på slutet där det blev alldeles för dåligt tempo och intensitet. lite tråkigt att inte fler spelare tar för sig och krigar på träningarna. Man måste faktiskt efterlysa lite tävling och vinnarskalle i gruppen.

Truppen till matchen på söndag är uttagen. Det blir inga stora förändringar jämfört med senast. Martin Persson kommer till och Pontus Thorsén utgår, annars samma gäng som senast.

Dennis Nithander tränade idag. Det såg hyfsat bra ut från sidan men hans medverkan i matchen får anses vara fortsatt tveksam då han inte känner sig helt hundra.

Jonatan Borg tränade inte idag på grund av smällen senast. Han är med i truppen men även hans medverkan är idag tveksam även om foten är på bättringsvägen.

Alexander Dellstrand klev av träningen på grund av en ömmande ljumske som han har haft problem med sedan första seriematchen. Det är lite osäkerhet även för “sannys” start på söndag

Dagens överraskning, även om jag varnade för det, Landvetter åkte på sin fjärde raka förlust. Landvetter-Floda slutade nämligen 2-4. Detta innebär att Landvetter ligger absolut sist medans Floda ligger med i toppen och är obesegrade!! Det hade nog inte många tippat innan säsongen…

// Kim

Comments are closed.