PIF-fri dag

Idag var det varken träning eller match för egen del och därför blev det en koll på matchen Guldheden-Kongahälla. Guldheden imponerade i den första halvleken och var det klart bättre laget. De tog ledningen med 1-0 men de hade bud på flera mål och kanske hade det varit rättvist med något mer mål. I den andra halvleken började Kongahälla bättre och ganska rättvist kunde man kvittera med ungefär 20 minuter kvar. Sen var jag tvungen att lämna men matchen slutade tydligen 1-1. Guldheden var dock det laget som imponerade mest på mig och de kommer att bli svåra för alla lag i serien.

Barcelonas förlust sammanlagt mot inter svider. Det är alltid tråkigt när destruktivitet slår konstruktivitet, åtminstone för mig.

Domarinsatsen mellan Barca-Inter är det sämsta jag sett på länge. Hur är det möjligt att en sådan tomte får döma en semifinal i champions league?

// Kim

Comments are closed.