Fotboll är en idrott som inte kan jämföras med något annat

Seger, 1-0, borta mot Lärje/Angered. Var man inte där så kommer det resultatet aldrig att hjälpa till att förstå hur matchen såg ut, det går heller inte att förklara varför Partille IF vann denna matchen med 1-0. Den enda vettiga förklaringen som jag kan komma på är att det är fotboll som vi håller på med. Fotboll är en sport men i mitt fall också en passion och ett liv. Fotboll skall upplevas och utövas och en dag som denna så kan man inte annat att älska den idrott som jag kallar för mitt liv.

Lärje/Angered gjorde en väldigt bra match och spelade fin fotboll och var mycket bättre än oss. De är naturligtvis väldigt besvikna över resultatet Mina misstankar leder mig till att tro att de inte älskar spelet fotboll lika mycket som jag en dag som denna…

Det känns trots allt för tidigt att säga hur bra Lärje egentligen är. skall man gå på det man vet, att de vunnit två raka och sedan utklassat oss så kan man ju misstänka att de kommer vinna serien men till sanningen hör också att vi inte gör någon bra match och de kommer ställas inför mindre passande uppgifter framöver. Jag väljer att vänta några matcher innan jag utropar dem till toppkandidater…

Öjersjö tog en ny seger idag, säkra 3-0 mot Olskroken.

Jag har mot bättre vetande gått med på att spela Oldboysmatch imorgon, kom inte dit och kolla! Jag hoppas verkligen att ingen kommer och kollar…

Känner mig dessutom lite sliten efter dagens match. Det var mycket att stå i vid sidan och jag tappade faktiskt rösten på sidan…

Sävedalen vann också idag, 3-1, hemma mot Ulvåker

jonsered spelar imorgon borta mot Oddevold

Alexander Dellstrand gjorde inget mål idag så jag tippade fel. Det känns dock som en tidsfråga innan det lossnar. Samtidigt så gläds jag åt att “Tobbe” gör mål istället. Tre mål på tre matcher är ett bra facit så här långt!

// Kim

One Response to “Fotboll är en idrott som inte kan jämföras med något annat”

  1. Cantona says:

    Underbar inledning på denna post Kim:
    “Fotboll är en sport men i mitt fall också en passion och ett liv. Fotboll skall upplevas och utövas och en dag som denna så kan man inte annat att älska den idrott som jag kallar för mitt liv.”
    Du har då verkligen en poetisk ådra!