Patrik Pettersson

Hej, igen…

Jag kände att det var på plats att skriva några rader om Patrik Pettersson, en av Partille IF:s bästa spelare genom tiderna. För 6-7 år sedan var han en av de bästa spelarna i Göteborg i ett då mycket vasst Gunnilse. Efter avslutad elitkarriär kom “Putte” tillbaka till Partille IF och spelade ett par år innan han fortsatte till Lerum på grund av att kompisarna spelade där.

Nu är det så att Patrik är licensierad spelare i Lerum IS men han är fortfarande licensierad för Futsal hos Partille IF. Jag ansåg det därför självklart att ringa “Putte” efter att vi gick vidare från SM och fråga om han kunde ställa upp i nästa regionkval. “Putte” tvekade aldrig utan tackade ja och det gläder mig oerhört att han ställer upp för Partille IF och det är precis vad vårat lag behöver. Hur det än går imorgon så är Patrik den perfekta spelaren att komplettera vårat unga orutinerade lag och hur det än går så kommer vi lära oss mycket om oss själva!

Comments are closed.