SM stundar…

Har ju som vanligt haft en period med lite sämre bloggande nu…

Det brukar sammanfalla lite med hur mycket jag har att göra vid sidan av fotbollen och nu har det varit mycket att hålla reda på. Förhoppningsvis kommer det att bli lite bättre framöver när det lugnat ner sig lite.

Jag har ju redan skrivit om seniorernas storstilade bedrift att ta sig vidare från SM-slutspelet i Säffle och nu är det knappt en vecka kvar till Regionslutspel 2 i Lisebergshallen.

Träningarna har gått ganska bra och jag är försiktigt optimistisk inför matcherna i SM. Jag är övertygad om att vi har en bra chans men det är mycket som skall stämma, precis som i förra regionslutspelet. Jag tror att vi kommer vara bättre denna gången men samtidigt måste vi prestera på max både individuellt och som lag samtidigt som man skall vara medveten om att motståndarlagen är tuffare.

Målsättningen är dock given, vi skall göra allt vi kan för att gå vidare till SM-semifinal och det ligger helt klart inom rimlighetens gränser. Jag hoppas bara att alla spelare håller sig friska och att vi hittar den där sköna tändningen som vi hade senast.

Min förhoppning är också att många PIF-supportrar dyker upp och stöttar killarna till tusen. Dels för att de är värda detta men också för att varje liten procent kommer att bli avgörande.

Det skall bli hur kul som helst och det är ju extra inspirerande att både få möta riktigt bra lag samtidigt som vi bara är fyra matcher ifrån ett SM-Guld!

//

Comments are closed.