tätnande bottenstrid

Ojojoj, vad spännande de sista två omgångarna kommer bli. Resultaten denna omgången (BBK – Rannebergen 1-2, Croatia – Floda 1-4) borgar för fortsatt kamp för att undvika de två sista platserna. Croatia får det riktigt tufft då de behöver vinna båda sina avslutande matcher för att ha en chans samtidigt som Floda och Rannebergen då inte får ta någon poäng. Det verkar bli spel i division 5 för Croatia nästa år. Kampen bland de övriga är fortsatt mycket tät och oviss med lite underläge för BBK just nu.

Trots läget med Björndammen två resp. tre poäng efter konkurrenterna Rannebergen och Floda så har man allt i egna händer eftersom man dels möter Floda i nästa omgång samtidigt som Rannebergen och Floda möts i sista matchen. Den matchen kan ju bli årets fight om resultaten hamnar rätt och allt avgörs i en enda match i den sista omgången.

Konstateras skall dock att det verkligen är kniven mot strupen för Björndammen i bortamatchen mot Floda nästa helg. Det kommer att bli otroligt spännande!!

Våran fight imorgon blir också väldigt avgörande. Hemmamatch mot Kozara som varit lite upp och ner men som har ett väldigt bra lag. Vi har inte varit stabila nu på hösten och inte presterat det vi hade hoppats på. Fördelen kan vara att vi var dåliga senast och det har varit lite varannan match för oss…
Vårmötet slutade med seger för oss med 4-0 men det speglade inte matchbilden då vi var otroligt effektiva i en jämn fotbollsmatch.

I princip ställer vi upp med starkaste laget. Saknas från de senaste matcherna gör: Dennis Nithander, Jonatan Borg och Daniel Conticelli.

Tillbaka i laget är Mattias Essman som sitter med på bänken, hans första match på hösten efter en tids skada och sedan sjukdom.

Intressant match och vi hoppas på en bra fotbollsmatch!!

Comments are closed.