söndagsträningen

Det var för lite spelare som tränade. Vi blev 18 spelare men det fattades för mycket spelare för att man skall vara nöjd. Hoppas på rejäl bättring redan på nästa träning och det tror jag också att det blir.

Kvaliteten på träningen idag var varierande men på det hela taget en helt okej träning. En del spelare var på tok för loja men det fanns också förmildrande omständigheter i en del fall. Tycker fortfarande att fler skulle visa framfötterna på träningarna.

Annars ett par roliga återseenden på träningen:

Nicklas Bjärnlind var nere för första gången efter benbrottet. Han joggade lugnt och försiktigt och det såg väl inte helt problemfritt ut men kul att han var tillbaka på träningen och förhoppningsvis kommer det gå åt rätt håll och fort nu.

Magnus Lundqvist var nere och tränade, en veckas permis från “lumpen” skapade denna möjlighet. Kul att återse även honom och förhoppningsvis är han tillbaka till nästa säsong och krigar om en plats i seniortruppen.

Kul attse även Kalle som saknats en del på slutet. Strul med baksida lår har hållit honom från matcher och full träning. Även här hoppas jag att det är på väg åt rätt håll nu och att han snart kan matchdebutera för året.

Träningarna för nästa vecka fortfarande oklara men klarhet kommer imorgon!

Comments are closed.