söndag

Idag är det dags för träning igen. Tyvärr har jag redan fått ett antal återbud men jag hoppas ändå att vi blir 20 man på träningen. Viktig träningsvecka framför oss nu som jag hoppas att vi tar till vara på bästa sätt.

Tittar man på serien efter tre omgångar så kan man konstatera följande:

Mina tre favoriter på förhand: Lerum, Landvetter och Lunden är samtliga obesegrade.

Två lag har ännu inte tagit någon poäng, Floda och Rannebergen.

Inga större sensationer i tabellen så här långt men mest överraskande är väl att Hällesåker är obesegrade efter tre matcher.

Det är fortfarande tidigt skede i serien så man skall inte dra för mycket slutsatser redan men det känns som om serien i år inte kommer bli lika jämn som tidigare. Jag tror att det kommer bli större skiftningar i serien än tidigare år, med ett par lag som halkar efter och några lag som drar ifrån.

Hursomhelst är det spännande nu när serien dragit igång och resultaten börjar sätta sig.

Comments are closed.