dålig uppdatering, f’låt…

Nu har jag varit riktigt skräpig på bloggen ett tag och det beror på att det varit mycket nu med seriestart i flera serier och en hel del markservice(tvätt och sånt…). Jag ber om ursäkt för detta. Ni som följer laget har redan konstaterat att A-laget gjort en medioker inledning på säsongen. Det började med en dålig insats mot Lerum, en hyfsad mot Lunden och senast igår återigen en hyfsad insats.

skall man sammanfatta lite grand så kan man säga att vi var helt chanslösa och dåliga i första halvlek mot Lerum och sedan gjorde vi en hyfsad andra halvlek. Mot Lunden tycker jag att vi gör det bra både framåt och bakåt fram tills det är en halvtimme kvar och vi försöker försvara våran ledning. Det straffade sig på två hörnor och det är ett problem vi måste reda ut så fort som möjligt. Igår, mot Kortedala, var den första halvleken dålig. Framförallt dåligt positionsspel men jag tycker vi rättar till det på ett bra sätt i den andra halvleken. Siffrorna säger dock en del och klart är att vi släppt alldeles för mycket mål samtidigt som sex mål framåt får betecknas som godkänt efter tre matcher.

Bland spelarna tycker jag att man skall lyfta fram Jonatan som blev en paniklösning på mittbacken i sent skede inför premiären. Han tog det på rätt sätt och har gjort ett lojalt och mycket bra arbete på mittbacken. En dröm för en tränare med spelare som alltid sätter laget framför jaget. Vi får väl se hur fortsättningen blir med “Bjärre” och Ronelöv på väg tillbaka. Förhoppningsvis får vi snart också se Kalle frisk för att spetsa till backsidan ytterliggare.

Framåt har väl Pierre överraskat mest. Inte med sin kapacitet, vi vet alla vad Pierre kan göra med en boll, men med bra träningsflit och bra form. Hoppas att hans träningsflit håller i sig då han har mycket att tillföra med rutin och teknik.

Att sedan Sanny inlett med tre mål på tre matcher ser jag inte som överraskande men roligt då han hade en bedrövlig försäsong. Roligt att se att vinnarskallen finns där fortfarande och får han bara vara skadefri kommer detta att bli hans absolut bästa säsong i Partille IF.

Vill också passa på att tacka för läktarstödet. Det har varit mycket folk som varit på matcherna och stöttat trots att det inte varit så bra på planen och det betyder en del.

Nu har vi tagit första “trean” och förhoppningsvis kan vi bygga på dels det och dels de positiva sekvenserna som trots allt funnits i matcherna.

Comments are closed.