dålig uppdatering

Har varit lite dålig uppdatering på bloggen det senaste, ber om ursäkt för det.

Har varit lite mycket, orkar inte skriva om allt som hänt men väljer en del viktigt.

Nu ikväll var det match mot Gunnilse, strafförlust efter 2-2 under ordinarie tid. En bra insats men lite surt att åka på straffar. jobbigt dock med skada. Niclas Bjärnlind åkte på en ful smäll och fick ordentligt ont i benet. Det kändes tyvärr riktigt allvarligt. Mycket tråkigt av olika anledningar, han kördes till akuten och jag väntar på besked. Bara att hoppas på det bästa…

Övrigt i skadeväg har det väl inte varit något direkt allvarligt men en del småskador. Framförallt har Sanny vlat den sista tiden i hopp om att han skall slippa smärta i foten. Hoppas det löser sig snart.

Det har cokså varit en del sjukdomar, på nytt.

Vi hade fyra målvakter på träningen i måndags vilket var kul. Dennis comeback har varit efterlängtad och kul att Persson äntligen känner sig tillräckligt bra i fingern för att stoppa bollar. Ett stort plus också att vi får hjälp med målvaktsträningen en dag i veckan från en målvaktstränare. Jag hoppas mycket på detta och förhoppningsvis skall både målvakter och våran nya målvaktstränare trivas med detta.

Vi har haft en period nu med lite mindre träningar beroende på matchande och att vi i vissa fall varit förtjänta av vila. Nu har vi tre träningsmatcher, en hel del träningar och ett träningsläger innan det är dags för seriestart.

Vi har fått försvarsspelet att sitta helt okej vilket gör att vi framöver kommer flytta en del fokus till uppbyggnadsspel och anfallsspel med sista finslipningar på lägret.

Allting känns just nu bra om jag bara kan få ett positivt besked från Bjärnlind också…

Comments are closed.