Måndagsträningen

Bra uppslutning igen, 23 spelare. Saknades gjorde: Dennis, Anders(skadad), Dennie(sjuk), Björkdahl(bortrest), Gatten(skadad), Ronelöv(skadad) och Marcus(plugg).

Inställningen var bra på träningen och momneten funkade helt okej. Lite okoncentrerat ett tag på tekniken och senare lite dålig skärpa på avsluten. Annars bra tempo och bra inställning till träningen.

Resten av veckan blir lite lugnare än vanligt på grund av matcher. Vi väljer då att träna lite mindre, dels för återhämtning men också för att minska skaderisken.

Lagen till matcherna kommer läggas upp inom kort.

Positivt från träningen: kvaliteten på avlsuten från en del spelare är fantastiskt bra. Här går en del av våra äldre spelare i frontlinjen såsom Pierre, Pinto och Bauman. Här finns det mycket att lära för en del övriga i gruppen.

Tycker också att när vi spelar två mål på stor plan så funkar det mycket bättre än någonsin tidigare. Det är fortfarande en del att förbättra men vi har tagit bra steg i rätt riktning.

Nu väntar två matcher på raken: Kongahälla på onsdag och Tollered på lördag. Skall bli intressant att se en del spelare som inte tidigare varit igång med matchspel.

Comments are closed.