Klar förlust

vi mötte idag ett mycket bra motståndarlag. Lerum är för mig huvudfavoriten till att vinna serien i egenskap av en mycket bra trupp med ett flertal spelare som spelat högre upp i seriesystemen och att man i flera år varit ett topplag i division 4B. De är helt enkelt mycket starka!

Vi ställde upp med ett mycket bra lag men som vanligt ganska ungt. Vi hade hela fem killar födda 1990 i startelvan vilket var ett roligt test på både dem och laget. Förlusten var rättvis, Lerum var det bättre laget men vi gjorde stundtals bra ifrån oss och det syntes klart att de spelat lite fler matcher och lite mer på stor plan. Tycker ändå att vi kan vara nöjda med delar av matchen och sedan har vi en del att jobba på som kommer bli mycket bättre. Segern blev också något mål för stor sett till matchen och vi hade faktiskt en hel del bra målchanser själva.

Positivt från matchen:

Tobbe var en av de bästa på plan efter en dålig insats i cupen senast. Mycket kul att se!

Sanny var mycket piggare och mer spelglad än senast.

Backlinjen fungerade återigen helt okej. Lite plottrigt ibland med inställningen var bra.

Nicklas Jensen var pigg och gjorde offensivt en bra insats, sämre i defensiven…

Till sist vill jag också ge lite extra credit till en spelare som jag ofta tar för given:

Pontus Bauman är en fantastisk lagkapten, ett mycket bra fördöme och en tränares dröm. Det är alltid kvalitet och en ordentlig arbetsinsats och verkligen en spelare att ta efter!

Nu tränar vi igen på söndag! hoppas på god uppslutning då!

Comments are closed.