Skador…

Precis när Anders blivit friskförklarad efter sex veckors rehab av sin ledbandsskada i knät så vred han till knät igen på torsdagens träning. Vi trodde då att det troligen var samma skada som han slog upp igen men det visade sig att det var menisken som fått sig en törn. Nu väntar operation ikväll(lördag) och jag hoppas verkligen att allting går bra. Jävligt tråkigt när man blir så skadeförföljd och jag hoppas verkligen att Anders tar detta på rätt sätt, knyter näven och ger sig f-n på att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Anders är en framtidsman och med rätt attityd blir detta bara ett mindre bakslag.

Mer information om Anders skada kommer naturligtvis så fort som möjligt!

Samtidigt har nu Dennis fått besked att han kan börja träna lite lätt igen. Skall bli roligt att se Dennis tillbaka även om det troligen dröjer ett tag innan han kan gå för fullt!

Comments are closed.