Torsdagsträning i regn och rusk!

Riktigt kass fotbollsväder, en otrevlig vind och ihållande regn gjorde förutsättningarna till mindre bra. Dessutom en dåligt förberedd tränare(jag ber återigen om ursäkt för det…) och halvdålig uppslutning(endast 16 spelare). Förutsättningarna var som alla förstår inte optimala. Tycker att gruppen som var nere återigen skötte sig mycket bra, jag missade visserligen en del av träningen tack vare Anders skada.

Roligast på träningen: Pontus Baumans halvkopia av Marco Van Bastens mål i EM-finalen -88. För alla yngre förmågor som missat detta är en beskrivning på målet följande: “helvolley med höger yttersida ur dålig vinkel som med perfekt skruv och båge borrar sig in i bortre krysset”. Hade det skett på match hade tävlingen “Årets mål” redan varit avgjord!

Tråkigast på träningen: Anders skada. Troligen samma ledband som tidigare och jobbigt, jobbigt för Anders som rehabtränat i en månad för att komma tillbaka. En optimistisk diagnos borde innebära ett par veckors frånvaro och sedan lätt träning ett tag efter det, förhoppningsvis blir det inte längre. Jag håller tummarna!!

Tycker också att det idag var, stundtals, bättre snack än tidigare vilket var positivt. Nu hoppas vi att en regnig och blåsig grusträning följs av en solig och fin konstgräsmatch i Östra Cupen på söndag. Det är ni värda!

Idag saknades:

Dennis
Pontus.T(sjuk)
Jonas(sjuk)
Nilsson(sjuk)
Svanberg(sjuk)
Björkdahl(jobb)
Pierre(jobb)
Sanny(jobb)
Persson(skadad, låret och finger)
Håkan(bortrest)
Daniel.T(familj)
Pinto(jobb)
Osten(handboll)
Marcus(födelsedag i familjen)

En diger lista som jag hoppas är betydligt kortare på måndag då vi tränar nästa gång!! Konstgräset brukar ju ha en positiv effekt av någon anledning…

Comments are closed.