Tisdagsträning

Tillbaka på gruset…men en helt okej grusplan och trevligt fotbollsväder. 18 spelare på träningen vilket får anses okej då vi fortfarande har en del sjukdomar i truppen.

Träningen var också mycket bra. Bra inställning och koncentration rakt igenom.

Vi började idag med försvarsspelet och jobbade med lite positioner. Det såg helt okej ut för att vara första passet, tråkigt dock att vi just nu saknar några försvarsspelare i en viktig period.

Första matchen närmar sig och det skall bli kul att se vad vi kan prestera tidigt på säsongen.

På torsdag är det träning igen och vi kommer fortsätta jobba med försvarsspel då, hoppas på något bättre uppslutning också så kanske vi kan jobba lite extra med stort spel.

Störst problem idag hade vi annars på uppvärmningen, ibland blir övningarna lite för avancerade…

Som helhet ligger gruppen bra till och vi ligger bättre till än någonsin tidigare! Det gäller bara att hålla uppe träningsfliten och inställningen på träningarna så har vi en garanterat rolig säsong framför oss.

Ryktena från serien är just nu inte speciellt många, det kommer nog dra igång när träningsmatcherna blir lite flitigare. Men jag fick rapporter från Velebit – Landvetter. Matchen slutade 1-1 och Landvetter har med Hällingsjös gamla tränare inte bara tagit över deras bästa spelare utan också deras spelsystem. Det innebär att vi kommer ställas mot ett Landvetter som troligen blir enda lag i serien som spelar 3-4-3.

Ses på torsdag killar!!

OBS!! Glöm inte medlemsavgift och träningsläger-betalning!!

Comments are closed.