Träningsveckan…

Har varit lite dålig med uppdateringar denna veckan, ber om ursäkt för det!

Vi har tränat inomhus i måndags(fys), utomhus på tisdag och torsdag. Uppslutningen har på alla dessa passen varit tveksam men till stor del beroende på en hel del sjukdomar i truppen just nu. Det är dock många spelare som legat i riktigt bar hittills under säsongen och jag är övertygad om att det kommer ge rejäla utslag, jag hoppas verkligen det i alla fall.

Jag vill ge extra plus till attityden som gruppen visat denna veckan. Man körde på två träningar i rad utan boll utan snack med bra inställning och koncentration. Sedan körde vi ett ganska vanligt utepass på tisdagen och så idag(torsdag) var det dags för träning i vågrätt regn, snö, vind och ganska snabbt gyttja. Återigen tränade hela gruppen på bra och köpte läget även om en del var lite väl slarviga när möjlighet till lite fysträning efteråt gavs. Som helhet har det varit en bra träningsvecka med en grupp som visat en bra inställning till den träning som bjudits.

Jag hoppas att detta fortsätter och att vi sätter press på oss själva och varandra att vi skall sträva efter det maximala och ge laget bästa förutsättningar till en rolig säsong!

Comments are closed.