Första dagen på SM-veckan…

Efter dubbla matcher istället för träning på söndag var det dags för träning igen på måndagen. Jag kunde inte delta själv, tyvärr, men rapporterna talade om en bra träning men bra uppslutning. Jag hoppas verkligen att vi kan hålla i intresset och viljan att träna bra hela säsongen så vi åtminstone vlir 20 spelare på alla träningar.

Matchern amot GBG Futsal Club gick sådär. Första matchen är bra i perioder men vi slarvar under stunder och är inte riktigt med från början och det gjorde resultatet oavgjort istället för en önskvärd vinst.

Det andra laget vann sin match vilket var glädjande, visserligen mot ett då lite tröttare motstånd men ändå. Återigen var väl det mest positiva anfallsspelet medans man hade hoppats lite mer disciplin bakåt. Vi drar på oss alldeles för många frisparkar och spelar stundtals inte med insidan. Men som sagt en hyfsad insats av truppen.

Till SM kommer det krävas skärpning i alla deler av spelet då utrymmet för misstag är nästan obefintligt mot de bästa lagen i Sverige. Inspirerande hoppas jag dock att spelarna tycker att det är och det är viktigt att vi ser detta som en inspirernade utmaning.

Som det ser ut i dagsläget kommer vi att åka med en målvakt + två fyror + två reserver till SM. Laget tas ut i samband med fredagsträningen.

Uppstartsträff kommer att ske någon gång i nästa vecka. Information kommer snarast!

Comments are closed.