“Best in Town”

Kommunmästerskapet i inomhusfotboll blir av i år igen. Det kommer att bli ungefär som förra året med några förändringar. Reglerna för turneringen blir Futsal-regler med vissa undantag(bla. matchtiden), det blir spel i två grupper och sedan semifinal och final och även damerna i kommunen kommer att spela ett mästerskap.

Förra året vann Jonsered, i år är det dags för revansch!

Turneringen kommer att i år att spelas på en lördag istället för på en veckodag. Turneringen kommer gå av stapeln 8/12. För er som lyssnade noggrant på samlingen igår så sa jag alltså fel datum då arrangörerna har valt att lägga turneringen på en helgdag istället så att fler har möjlighet att komma och titta.

Skall bli intressant att se hur vi kan prestera detta året då spelet i förra årets turnering var en besvikelse. Vad som än händer tror jag att det kommer att bli en trevlig fotbollsdag då reglerna gynnar en teknisk och anfallsorienterad fotboll.

Comments are closed.