En trevlig kväll!

Jag tycker att avslutningsfesten blev lyckad med många skratt och mycket snack om fotboll och Partille IF. Under kvällen delade vi ut utmärkelser till de spelarna som utmärkt sig under året och Pontus Bauman plockade hem hela tre priser. Tyvärr, för de andra spelarna, har Pontus de senaste åren tagit hem en hel del av utmärkelserna men förhoppningsvis ser man det som en sporre för fortsättningen. Jag vill också nämna att det var roligt att dela ut årets träningspris till Niclas Bjärnlind. Det är oerhört viktigt att man har spelare som alltid tränar och dessutom alltid ger järnet. Dessutom skall nämnas Mattias Essmans utvecklingspris som var mycket välförtjänt då han gått framåt mycket under året och visat en oerhörd vilja att utveckla sig.

Roligast från festen annars:

Franks grupp hade fel på frågesportfrågan:

Vem sa: “Deras hörnor kommer oftast från kanterna?” Svarsalternativ: 1. Frank x. Mario 2. Zäta

Det rätta svaret var givetvis Frank och hans medtävlare var nog inte alltför nöjda med att Frank inte ville kännas vid sina egna ord.

För citatet stod väl Erik Svanberg då han meddelande att: ” När alla frågesportslapparna är inlämnade så kommer vi att lotta ut priserna”. Angåenge: någon idé att svara rätt på frågorna då…

citat nr 2 kommer från Christer Nilsson i all välmening när han ville tacka Joelle för att hon bakat till festen: “Hon har försökt att göra ett hjärtan på också…” Angående: lite taskigt då hon faktiskt inte bara försökt utan också gjort det…

Nu startar träningen på måndag, liten träff innan träningen och sen en lugn första träning med en hel del spel.

Comments are closed.