Avslutningsfesten

Det är alldeles för få som anmält sig till avslutningsfesten. Det vore bra om alla som ämnar att komma anmäler sig antingen per telefon eller mail. Vi vet att det kommer att bli ganska bra uppslutning men det blir mycket lättare att planera kvällen om ni anmäler er på förhand. Jag vill också påpeka att festen är till dels för seniorspelare i föreningen, samtliga ledare i föreningen och andra personer med tydlig anknytning till föreningen samt respektive. Hittills har det varit lite dåligt med uppslutning från ledarsidan. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt kommer och tar del av mat, dryck och en trevlig stämning.

Snart är det dags för inomhussäsong och jag hoppas att det är fler än jag som är laddade för en ny säsong. Skall bli kul att se tex. Tomtecupen och vilka framgångar föreningen kan skörda i konkurrens med de andra göteborgslagen. En vinst förra året är ju något att sikta på att förbättra!

Comments are closed.