Bra resultat i inomhus-sm

Första två matcherna i kvalspelet til inomhus-sm(futsal) spelades igår. Vi ställde upp med vårat juniorlag förstärkta med Nicklas Jensen. Motståndet var dels SK Argo(div6) och Älvsborgs FF (div 4). Båda dessa matcherna vanns av våra killar med reultaten 4-2 och 4-3. Det var mycket starkt spelat av vårat unga lag. Vi vann på teknik och snabbhet men tappade lite på rutin och fysik.

En bra start i gruppspelet var detta även om de tuffare matcherna väntar framöver. Lagen som återstår i gruppen är Sävdalens IF (div 3), Lärje/Angered (div 2) och FC Hulan (Futsalförening). Det är de två första lagen som går vidare till nästa fas pch vi måste vinna minst en match till.

Vi får väl se med vilket lag vi skall ställa upp i de återstående matcherna…

sävedalens IF misslyckades med att kvala sig upp i division 2. Det var riktigt nära i år men man föll på målsnöret. Dubbel olycka var det då kvalmatchen mot IK Oddevold krockade med inomhus-sm. Detta innebar att Sävedalen hade ett dåligt lag på plats och förlorade sina två inledande matcher i inomhus-sm. Det innebär att de måste vinna resten och ha lite flyt för att ta sig vidare.

Comments are closed.