Dalen vinnare!

Idag tog Deln/KFF hem seriesegern i division 4A. De gjorde det efter seger 7-0(!!!) mot Lunden. Dalen har varit det mest stabila laget under hela säsongen och förtjänar därför seriesegern. Nu blir det kamp mella Lunden och Hällingsjö om kvalplatsen till division 3. Det känns lite surt då vi haft våra chanser under året att ligga med där uppe och vi har tagit fyra poäng mot just Dalen men för att vara med och kämpa om en serieseger har man inte råd att tappa matcher mot de sämre lagen i serien och där har vi varit för ojämna.

Juniorerna vann idag mot Kongahälla med 3-1. Det var en ganska dålig match där vilket lag som helst hade kunnat vinna.

Det som var roligt denna veckan var att P92 vann derbymatchen mot Jonsered med 5-1 och hänger på i toppstriden av sin serie.

Imorgon är det dags för A-lagets näst sista seriematch och den sista hemmamatchen för året. Vi testar återigen ett annorlunda spelsystem och jag hoppas att vi kan mobilisera kraft och vilja för att avsluta serien på ett bra sätt!

Comments are closed.