Mellbyträning med lite spelare

Det var lite spelare på torsdagens träning på Mellby. Sammanlagt 10 spelare är inte mycket att skryta med. Det var dock god stämning och det känns ändå relativt bra inför lördagens drabbning. Orosmomentet är naturligtvis den minskade konkurrensen just nu.

Fem skadade spelare: Daniel Conticelli(baksida lår, borta resten av säsongen), Erik Ronelöv(Knä, kanske inte hinner bli frisk innan säsongen är slut), Daniel Thorsén(Fotskada, verkar segdragen och är osäker de närmaste veckorna), Tobias Lundström(Sträckning, troligen borta resten av året) och Kalle Lavenius(Överansträngning, kanske tillbaka till de avslutande matcherna.

Dessutom Pontus Thorsén avstängd nu på lördag, Sandro Donatella bortrest, Christer Gardtman är ordentligt sjuk och Daniel Pintaric tveksam till spel med stela muskler.

Det påverkar inte laget speciellt mycket då vi kan prestera på vårat max ändå men det är klart att nivån på träningarna och konkurrensen blir lidande. Jag hoppas verkligen att vi blir helare och friskare redan till nästa veckas träningar så vi ger oss själva chansen att avsluta på ett bar sätt!

Nu gäller det att visa oss från den bästa sidan på lördag. Jag är ordentligt laddad och inspirerad inför den bataljen och det utgår jag ifrån att spelarna också kommer att vara!

Comments are closed.