En kämpig försäsong fortsätter…

Ja, det har varit en del stök de gångna veckorna…

Snön har ställt till med en del problem vilket resulterat i en del inställda träningar och en del alternativ träning. I måndags blev det fys i omklädningsrummen, i tisdags kunde vi genomföra en hyfsad träning på planen och på torsdagens träning kunde vi också vara på planen även om förutsättningarna inte var de bästa.

Vi har ju dessutom haft stora problem med sjukdomar och skador. I måndags var vi 20 spelare på träningen så då var ju förhoppningen att vi skulle gå mot ljusare tider men det är tyvärr en hel del spelare på rehab och fortfarande en del killar med sjukdomar.

Imorgon är det match mot Kärra/KIF, en match som spelas på Jonsered KG då Lexby inte är skottad. Det kommer bli en rejält tuff motståndare då Kärra är ett riktigt duktigt seniorlag (spelade div 3 förra året) och dessutom erkänt starka när det gäller fysik och kondition.

För vår del är läget fortfarande lite problematiskt, truppen som är uttagen är följande: Dennis, André, Bjärre, Olle, Oliver, Gustav, Björn, Linus, Thomas, Farhad, Simon, Christian och Ali.

Läget i övriga truppen är följande:
Christoffer Järnesjö – Knäskada, oklart när han är tillbaka
Elmer Frederiksen – Muskelskada, oklart när han är tillbaka
Viktor Zacharoff – Knäskada, oklart när han är tillbaka
Leo Linden – Fotskada, oklart när han är tillbaka
Hugo Kymmer – Sjuk, troligen tillbaka i nästa vecka
Mattis Widell – Fotskada, tillbaka inom några veckor
Tobias Lundström – Ryggskada, oklart när han är tillbaka
Nicklas Jensen – Muskelskada, oklart när han är tillbaka
Aldin Basovic – Fotskada, oklart när han är tillbaka
William Svensson – sjuk, troligen tillbaka nästa vecka
Samuel Wesley, sjuk, troligen tillbaka i nästa vecka

Jag hoppas verkligen att framförallt skadeläget förbättras väldigt snart annars kommer det att bli jobbigt både på träningar och matcher.

Det blir en rejäl utmaning för vår unga och skadedrabbade trupp att försöka stå upp i matchen imorgon. Förhoppningsvis ser alla utmaningen i uppgiften och att vi kan stå för en bra prestation!

// Kim

Comments are closed.