Årets första seriematch!

Idag är det så äntligen dags för årets första seriematch, precis som vanligt har man sett framemot den här matchen med nån sorts skräckblandad förtjusning. Det är jäkligt kul att köra igång och få känna nerven av matchspel igen samtidigt som vi har ett nytt, ungt, oprövat och orutinerat lag som måste jobba för att bli bättre både kollektivt och individuellt om vi skall kunna uppnå de resultaten vi önskar. Det är därför lite nervöst inför den här matchen, för att se hur vi ligger till…

Vi möter ett IF Väster, som precis som oss, åkte ur division 4 förra året. Skillnaden är att de inför året har slagit ihop sig med ett framgångsrikt division 5-lag i form av FC Fiskebäck inför den här säsongen medan vi har satsat på egna, unga spelare. Det kommer bli en tuff match det här…

Truppen idag är följande: Dennis Nithander, André Hjelm, Niclas Bjärnlind, Leo Lindén, Mattis Widell, Hugo Kymmer, William Svensson, Tobias Lundström (K), Thomas Allerbrand, Samuel Wesley, Samuel Dichter, Simon Dellve, Farhad Ariyaeeravesh, Ali Haydari och Max Alverå.
Det är två killar födda 2003, två killar födda 2002 och två killar födda 2001.

Några av de spelare som saknas:
Nicklas Jensen – skadade sig på träningen innan match
Christoffer Järnesjö – problem med en menisk som skall magnetröntgas snart
Olle Andersson – Bortrest
Elmer Frederiksen – Muskelskada
Viktor Zacharoff – sjuk
Björn Synnes – skadad och sjuk…

Förhoppningsvis är jag på tillräckligt bra humör för att skriva en matchrapport senare under dagen…

Matchen spelas på Önneredsplan kl.12.00 för de som är intresserade!

// Kim

Comments are closed.