Långt, långt, lååååångt vinteruppehåll

Hej, igen…

Bloggen tog, återigen, ett väldigt långt jul- och nyårsuppehåll. Jag ber om ursäkt för det men nu när det börjar närma sig träningsmatcher blir det lite lättare att uppdatera bloggen.

Nu till helgen spelar vi första träningsmatchen för säsongen borta mot IF Väster. Det skall bli jäkligt roligt att köra igång samtidigt som det kommer bli en riktigt tuff match för ett ungt, orutinerat och ovant lag.

Vi tränar ikväll och truppen till matchen blir klar först efter träningen, som vanligt, men för er som inte följt laget på ett tag så blir det ju intressant att se vilka spelare som kommer ingå i den första match-truppen…

Juniorerna körde faktiskt igång träningsmatchandet redan förra helgen, det blev tyvärr lite för stora siffror i den matchen för att man skall vara helt nöjd med matchen. Partille vann nämligen med hela 9-0! Samuel Wesley gjorde 5 mål och det var överlag lite för enkelt. Bilder från matchen finns upplagda på Youtube:


Jag söker för övrigt någon som kan filma helgens träningsmatch, så om det är någon som vill anmäla sig som frivillig så vet ni var jag finns…

Jag har som målsättning att sköta bloggen framöver och komma med åtminstone ett par inlägg i veckan. Jag kommer där också att lite mer ingående gå igenom läget i truppen. Nu är det snart dags för träning, på återseende!

// Kim

Comments are closed.