Hemvändaren

Efter mitt förra inlägg så finns det ju anledning att misstänka att det varit mycket negativt under hösten/vintern men så har egentligen inte varit fallet.
Det stod nämligen klart, ganska snart efter avslutad säsong, att en “gammal” Partille-spelare var på väg hem.

Det finns en spelare som stått högst upp på önskelistan under alla mina år som seniortränare och som nu hade bestämt sig för att komma hem. Man kan väl säga vad man vill om timingen men helt klart var det skönt att veta när det började visa sig att flertalet spelare skulle lämna PIF.

Henrik Lawenius återvänder till sin moderförening som han lämnade som 14-åring. Han har efter det representerat Bergsjö IF(med stora framgångar i bland annat Gothia Cup), Örgryte IS(där han fick chansen att spela i superettan) och i Lindome GIF (där han under flera år varit ordinarie i ett topplag i division 2). Det är inget snack om att Henrik Lawenius är en riktigt duktig fotbollsspelare och kommer bli ett fantastiskt tillskott i Partille IF!

Det är naturligtvis också extra roligt att bröderna Lawnius äntligen får chansen att spela fotboll tillsammans, om nu bara Kalle kommer hem helskinnad från sin Italien-vistelse.

Välkommen hem, Henrik!!

//

Comments are closed.